Kita nyedhiyakake sheet PVC, sheet PP, sheet HDPE, batang PVC, pipa PVC, pipa HDPE, pipa PP, profil PP, batang las PVC lan rod pengelasan PP kanggo macem-macem aplikasi.

babagan
kita

Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. minangka produsen terkemuka ing teknologi ekstrusi produk plastik kinerja tinggi ing China. Kita nyedhiyakake sheet PVC, sheet PP, sheet HDPE, batang PVC, pipa PVC, pipa HDPE, pipa PP, profil PP, batang las PVC lan rod pengelasan PP kanggo macem-macem aplikasi.

Wiwit didegaké ing taun 1997 Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. wis nyipta budaya produk terus-terusan lan pangembangan layanan, lan ora suwe saya maju dadi perusahaan terkenal internasional. Kita terus-terusan ngenalake fasilitas produksi canggih asing lan nganti saiki kita duwe 20 fasilitas sheet canggih, 35 fasilitas kanggo pipa lan produk plastik liyane. Perusahaan iki jembar 230000 meter persegi, lan produksi tahunan ngluwihi 80000 ton. Kita mung perusahaan sing nyusun lan nggawe standar nasional kanggo produk sheet plastik.

warta lan informasi