Babagan Kita

Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd.

APLIKASI PRODUK
Produk kami akeh digunakake ing bidang kimia, teknik, elektronik, panganan, perawatan medis, proyek penyediaan banyu lan got, bahan konstruksi, irigasi pertanian, breading segara, komunikasi listrik lan industri liyane.

APA KITA LAKON
Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. minangka produsen terkemuka ing teknologi ekstrusi produk plastik kinerja tinggi ing China. Kita nyedhiyakake sheet PVC, sheet PP, sheet HDPE, batang PVC, pipa PVC, pipa HDPE, pipa PP, profil PP, batang las PVC lan rod pengelasan PP kanggo macem-macem aplikasi.

SKAL KAMI
Wiwit didegaké ing taun 1997 Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. wis nyipta budaya produk terus-terusan lan pangembangan layanan, lan ora suwe saya maju dadi perusahaan terkenal internasional. Kita terus-terusan ngenalake fasilitas produksi canggih asing lan nganti saiki kita duwe 20 fasilitas sheet canggih, 35 fasilitas kanggo pipa lan produk plastik liyane. Perusahaan iki jembar 230000 meter persegi, lan produksi tahunan ngluwihi 80000 ton. Kita mung perusahaan sing nyusun lan nggawe standar nasional kanggo produk sheet plastik.

SERTIFIKASI INTERNASIONAL
Kualitas produk lan layanan kita diukur adhedhasar standar lan pedoman nasional lan internasional. Kajaba kanggo nganakake inspeksi ing omah sing lengkap, kita wis entuk sertifikasi eksternal, kayata. kita wis nganggep Akreditasi Manajemen Mutu Internasional ISO9001 kanggo kualitas kanthi serius. Lan ing taun 2003 entuk Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi, banjur lulus sertifikat pengecualian produk saka inspeksi pengawasan mutu ing taun 2007. Kita entuk sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 ing taun 2008.

Kita wis netepake jaring penjualan ing saindenging jagad, didhukung kanthi berorientasi pelanggan langgeng lan perbaikan produk lan proses terus-terusan. Nganti saiki, produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 30 negara, kayata Amerika, Inggris, Kanada, Australia, Singapura, Malaysia, Thailand lan liya-liyane. Kita entuk penilaian sing apik saka kabeh klien kanthi produk kinerja tinggi, rega pilihan lan layanan omnibearing.

certificate01
certificate05
certificate03
certificate02
certificate04
certificate06
certificate07

Pengin kerja sama kita?

LAYANAN sawise-SALES
Baoding Industri Plastik Lida Co., LTD., tansah njupuk "Layanan 24 jam, layanan canggih, layanan proses kabeh, layanan umur" minangka tujuan layanan, lan "kudu nglamar pelanggans'panjaluk, entuk ing pelanggankapercayan dening kepuasan "minangka konsep layanan kita, netepi mutu ngupayakake slamet, efisiensi lan pengembangan, layanan kanggo reputasi. Kitanjamin produk kualitas ing wektu garansi, yen ing produk duwe masalah kualitas, kita bakal ndandani, ngganti utawa bali bali tanpa syarat.  

Baoding Lida Plastik Industry Co., Ltd. duwe komitmen kanggo nyedhiyakake luwih saka mung produk sing apik kanggo para pelanggan, uga nawakake macem-macem layanan sing ditambahake regane kalebu dhukungan teknis lan tanggepan tepat waktu kanggo kabutuhan saben dinane para pelanggan. Kita kerjo bareng karo sampeyan saben dinane supaya ora mung memenuhi harapan sing paling dhuwur, nanging kanggo mbantu sampeyan terus-terusan nggunakake pasar anyar. Hubungi kita kanggo sinau luwih lengkap babagan Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd.