Hubungi Kita

Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd.

Alamat

No.316 Pingan West Street, Shunping County, Baoding City, Hebei, China 072250

Telpon

0086-17731201156

0086-312-5381013

Whatsapp

17731201008

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita