Tur Pabrik

TOUR FAKTOR

Wiwit didegaké ing taun 1997, Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. wis nyipta budaya produk terus-terusan lan pangembangan layanan, lan banjur malih dadi perusahaan terkenal internasional. Kita terus-terusan ngenalake fasilitas produksi canggih asing lan nganti saiki kita duwe 20 fasilitas sheet canggih, 35 fasilitas kanggo pipa lan produk plastik liyane. Perusahaan iki jembar 230000 meter persegi, lan produksi tahunan ngluwihi 80000 ton. Kita mung perusahaan sing nyusun lan nggawe standar nasional kanggo produk sheet plastik.

factory03
factory04
factory02
factory01

Tur Pameran

exhibition02
exhibition01
exhibition04
exhibition05
exhibition08
exhibition06
exhibition07