Pipa HDPE

  • HDPE water supply pipe

    Pipa pasokan banyu HDPE

    Spesifikasi: Φ20mm ~ Φ800mm
    Werna standar: ireng, putih alami.
    Dawane: 4m, 5m lan 6m. Bisa disesuaikan.
    Standar: GB / T13663—2000
    Jinis Koneksi: Kanthi las panas-leleh.

  • HDPE reinforced spiral corrugated pipe with steel belt

    Pipa bergelombang spiral bertulang HDPE kanthi sabuk baja

    Standar: CJ / T225—2006
    Spesifikasi:
    Loop Stiffness: SN8, SN12.5, SN16
    Spesifikasi: DN500mm-DN2200mm

  • HDPE drainage and irrigation pipe

    Pipa got lan saluran irigasi HDPE

    Spesifikasi: Φ20mm ~ Φ800mm
    Werna standar: ireng, putih.
    Dawane: 4m, 5m lan 6m. Bisa digawe adat.
    Standar: GB / T13663—2000
    Jinis Koneksi: Kanthi las panas-leleh.

  • HDPE double wall corrugated pipe

    Pipa bergelombang tembok dobel HDPE

    Bahan baku utama HDPE pipa bergelombang tembok yaiku polietilen kerapatan tinggi, pipa diekstrusi extruder co-extrusion saka njero lan njaba, tembok njero alus lan tembok njaba trapezoid.
    Ana lapisan kothong ing antarane tembok njero lan njaba. Produk duwe macem-macem kaluwihan kaya kaku kaku, kekuatan, bobot entheng, gangguan swara, stabilitas UV dhuwur, umur dawa lan tikungan sing apik, anti-tekanan, kekuatan pengaruh dhuwur lan liya-liyane. Bisa digunakake ing bagean geologi sing ora apik, minangka pengganti sing cocog kanggo pipa saluran pembuangan tradisional.

  • HDPE natural sheet

    Lembar alami HDPE

    Kisaran kekandelan: 3mm ~ 20mm

    Jembar: 1000mm ~ 1600mm

    Dawane: Dawane dawa.

    Lumahing: nggilap.

    Werna: alami.