Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. Menang Judhul Kehormatan "Ten Ten Plastik (Perusahaan Plastik) Top Ing Industri Plastik Industri Cahaya China"

Ing industri sepuluh industri ringan ing China, Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. menang judhul kehormatan "sepuluh industri plastik industri ringan (lembaran plastik) ing China". Wiwit didegake ing taun 1997, Lida Plastik mesthi manut pathokan spesialisasi industri lan tenaga saka produk. Kanthi riset lan pangembangan teknologi terkemuka, kontrol kualitas sing ketat, mode pemasaran sing unik, layanan purna jual sing terkenal misuwur ing omah lan ing luar negeri, Kita minangka perusahaan manufaktur profesional babagan riset lan pangembangan. Ing mbesuk kita bakal terus nggunakake semangat, tulus, kekuwatan lan kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo mbentuk sesuk sing luwih apik, mbesuk.
Wiwit didegaké ing taun 1997, Baoding Lida Plastic Industry Co., Ltd. wis nyipta budaya produk terus-terusan lan pangembangan layanan, lan banjur malih dadi perusahaan terkenal internasional. Kita terus-terusan ngenalake fasilitas produksi canggih asing lan nganti saiki kita duwe 20 fasilitas sheet canggih, 35 fasilitas kanggo pipa lan produk plastik liyane. Perusahaan iki jembar 230000 meter persegi, lan produksi tahunan ngluwihi 80000 ton. Kita mung perusahaan sing nyusun lan nggawe standar nasional kanggo produk sheet plastik.

Produk kami akeh digunakake ing bidang kimia, teknik, elektronik, panganan, perawatan medis, proyek penyediaan banyu lan got, bahan konstruksi, irigasi pertanian, breading segara, komunikasi listrik lan industri liyane.

Kualitas produk lan layanan kita diukur adhedhasar standar lan pedoman nasional lan internasional. Kajaba kanggo nganakake inspeksi ing omah sing lengkap, kita wis entuk sertifikasi eksternal, kayata. kita wis nganggep Akreditasi Manajemen Mutu Internasional ISO9001 kanggo kualitas kanthi serius. Lan ing taun 2003 entuk Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi, banjur lulus sertifikat kanggo pembebasan produk saka inspeksi pengawasan mutu ing taun 2007. Kita entuk sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 ing taun 2008. Kita wis nggawe jaring penjualan ing saindenging jagad, didhukung karo orientasi pelanggan lan asil dandan produk lan proses sing terus-terusan. Nganti saiki, produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 30 negara, kayata Amerika, Inggris, Kanada, Australia, Singapura, Malaysia, Thailand lan liya-liyane. Kita entuk penilaian sing apik saka kabeh klien kanthi produk kinerja tinggi, rega pilihan lan layanan omnibearing.


Wektu kiriman: Mar-25-2021