Kita Bakal Rawuh ing Pameran Chinaplas 2021 ing Shenzhen Wiwit tanggal 13 April Nganti 16 April.

Kita bakal melu pameran CHINAPLAS 2021 ing Shenzhen wiwit tanggal 13 April nganti 16 April.
Ing ngisor iki minangka informasi rinci babagan pameran:
No Booth Kita: 16W75
Tanggal pameran: 13th, April. nganti tanggal 16 April.

Produk kami: sheet PVC, sheet PP, sheet HDPE, batang PVC,
Pipa UPVC lan perlengkapan, pipa HDPE lan perlengkapan
Pipa PP & PPR lan perlengkapan, profil las PP PP PP profil PP.
Situs web kita: www.ldsy.cn www.lidaplastic.com
Kita ngarep-arep riko!
Katrangan industri plastik
Plastik gegayutan karo bahan kanthi senyawa organik sintetis utawa semi-sintetis sing bisa dibentuk lan gampang dicetak dadi obyek padhet. Sifat-sifat mekanik lan termal - tahan lama, tahan korosif lan malleabilitas –mujudake bagean sing cocog kanggo pabrik. Nalika plastik digunakake minangka komponen kanggo pabrik peralatan asli (OEM), plastik kasebut kadang kasebut plastik teknik.
Plastik dikenal duwe atribut kinerja sing dhuwur. Yaiku ngirit bobot, isolator sing apik, gampang thermoformed lan tahan kimia, apamaneh hemat biaya. Dadi, sawetara plastik rekayasa paling umum ing industri plastik, kajaba karet sintetis kayata Acrylonitrile butadiene styrene (ABS) sing digunakake ing monitor komputer, printer lan tutup keyboard, Polyurethanes (PU) digunakake minangka bagean plastik hard peralatan elektronik utawa suspensi otomotif , Polycarbonate (PC) digunakake kanggo cakram kompak, kasus MP3 lan telpon lan headlamp otomotif, Polyethylene (PE) digunakake kanggo isolator kabel lan kasus plastik cetakan lan Polypropylene (PP) digunakake kanggo elektronik konsumen, fender mobil (bumper) lan sistem pipa tekanan plastik ) – Wis ngganti bahan rekayasa tradisional liyane kayata logam lan kayu.
Wiwit 2013, China dadi produsen plastik paling gedhe ing donya, nyumbang meh seperempat produksi plastik global, miturut Statista. Industri plastik ing China dadi saksi produksi sing tambah akeh wiwit pirang-pirang taun, amarga akeh kebutuhan plastik teknik ing industri mewah kaya perakitan otomotif lan manufaktur elektronik. Ing 2016, ana luwih saka 15.000 perusahaan manufaktur plastik ing China, kanthi total bathi penjualan udakara udakara 2,30 triliun CNY (US $ 366 milyar). Produksi plastik darat wiwit 2017 nganti 2018 tekan udakara 13,95 yuta ton produk plastik lan komponen plastik.


Wektu kiriman: Mar-25-2021