Fittings pipa

  • PVC pipe fitting

    Pipa pipa PVC

    Produksi macem-macem fittings pipa PVC, digunakake kanggo sambungan pipa PVC.
    Werna: abu-abu
    Ukuran: Φ20mm ~ Φ710mm

  • HDPE pipe fitting

    HDPE pipa pas

    Fittings pipa HDPE, uga diarani fittings pipa polietilen utawa fittings poly, digunakake kanggo sambungan sistem pipa HDPE.
    Kanthi rutin, pipa HDPE kasedhiya ing konfigurasi kopling, tees, reducer, sikut, flensa & saddle rintisan, dll.
    Fittings pipa HDPE, sing digawe kanthi bahan bermutu, minangka pilihan sing cocog kanggo sambungan pipa HDPE.

  • PVC-O pipe

    Pipa PVC-O

    PVC-O, jeneng Cina PVC berorientasi biseksial, minangka evolusi paling anyar saka bentuk pipa PVC. Iki digawe saka pipa kanthi teknologi pamrosesan orientasi khusus. Pipa PVC-U sing diproduksi kanthi metode ekstrusi yaiku peregangan aksial lan radial, saengga molekul rantai panjang PVC ing pipa disusun kanthi urutan bikia, lan jinis pipa PVC anyar kanthi kekuatan dhuwur, kateguhan sing dhuwur, resistensi pengaruhe dhuwur lan lemes resistensi dipikolehi.