Produk

  • β (Beta) PPH sheet

    β (Beta) Lembar PPH

    Kisaran kekandelan: 2mm ~ 30mm
    Maks. Jembar: 2200mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Ukuran Standar: 1220mmx2440mm; 1500mmx3000mm
    Lan kita nawakake potongan layanan lengkap kanggo ukuran Lembar kaku PP, coba wenehake ukuran sing dibutuhake.
    Lumahing: nggilap.
    Warna Standar: Alami, abu-abu (RAL7032) lan warna liyane miturut syarat pelanggan.

  • PP rigid sheet(glossy surface)

    Lembar kaku PP (permukaan mengkilap)

    Kisaran kekandelan: 2mm ~ 40mm
    Jembar: 2mm ~ 20mm: 1000mm ~ 2400mm
    25mm ~ 40mm: 1000mm ~ 1500mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Lan kita nawakake potongan layanan lengkap kanggo ukuran Lembar kaku PP, coba wenehake ukuran sing dibutuhake.
    Lumahing: nggilap.
    Warna Standar: Alami, abu-abu (RAL7032), ireng, biru muda, kuning lan warna liyane miturut syarat pelanggan.

  • PP rigid sheet(embossed surface)

    Lembar kaku PP (permukaan embossed)

    Ukuran: Range kekandelan: 3mm ~ 15mm
    Jembar: 3mm ~ 15mm: 1000mm ~ 1500mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Lan kita nawakake potongan layanan lengkap kanggo ukuran Lembar kaku PP, coba wenehake ukuran sing dibutuhake.
    Lumahing: timbul.
    Warna Standar: Alami, abu-abu (RAL7032), ireng, biru muda, kuning lan warna liyane miturut syarat pelanggan.

  • PP rigid sheet (UV stabilized)

    Lembar kaku PP (UV stabil)

    Ukuran: Range kekandelan: 2mm ~ 30mm
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm
    Lumahing: glossy, embossed.
    Warna Standar: Alami, abu-abu (RAL7032), ireng, lan warna liyane miturut kebutuhan pelanggan.

  • PP fire retardant sheet

    Lembar tahan api PP

    Kisaran kekandelan: 2mm ~ 30mm
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm
    Lan kita nawakake potongan layanan lengkap kanggo ukuran Lembar kaku PP, coba wenehake ukuran sing dibutuhake.
    Lumahing: nggilap , timbul.
    Warna Standar: Alami, abu-abu (RAL7032), ireng, lan warna liyane miturut kebutuhan pelanggan.

  • PP fibre masked sheet

    Lembar topeng serat PP

    Kisaran kekandelan: 3mm ~ 30mm
    Jembar: 3mm ~ 30mm: 1000mm ~ 1500mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Lan kita nawakake potongan layanan lengkap kanggo ukuran Lembar kaku PP, coba wenehake ukuran sing dibutuhake.
    Lumahing: serat topeng.
    Warna Standar: Alami, abu-abu (RAL7032), ireng, biru muda, kuning lan warna liyane miturut syarat pelanggan.

  • PVC Rigid Sheet (vacuum forming)

    Lembar Kaku PVC (pembentuk vakum)

    Kisaran kekandelan: 1mm ~ 5mm
    Jembar: 1mm ~ 3mm: 1000mm ~ 1300mm
    4mm ~ 5mm: 1000mm ~ 1500mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm.
    Warna Standar: abu-abu peteng (RAL7011), abu-abu enom, ireng, putih, biru, ijo, abang lan warna liyane miturut syarat pelanggan.
    Lumahing: Glossy , matt

  • PVC Rigid Sheet(UV Stabilized)

    Lembar Kaku PVC (Stabilisasi UV)

    Ukuran:
    Kisaran kekandelan: 1mm ~ 30mm
    Jembar: 1mm ~ 3mm: 1000mm ~ 1300mm
    4mm ~ 20mm: 1000mm ~ 1500mm
    25mm ~ 30mm: 1000mm ~ 1300mm
    35mm ~ 50mm: 1000mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm.
    Warna Standar: abu-abu peteng (RAL7011), abu-abu enom, ireng, putih, biru, ijo, abang lan warna liyane miturut syarat pelanggan.
    Lumahing: Glossy , matt, embossed.

  • PVC soft sheet

    Lembar empuk PVC

    Ukuran:
    Kisaran kekandelan: 2mm ~ 6mm
    Jembar: 2mm ~ 6mm: 1000mm ~ 1300mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Lumahing: nggilap.
    Warna Standar: Putih, ijo.

  • PVC Rigid Sheet(matt surface)

    Lembar Kaku PVC (permukaan matt)

    Kisaran kekandelan: 1.85mm ~ 10mm
    Jembar: 1.85mm ~ 3mm: 1000mm ~ 1300mm
    4mm ~ 10mm: 1000mm ~ 1500mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm.
    Warna Standar: abu-abu peteng (RAL7011), abu-abu enom, ireng, putih, biru, ijo, abang lan warna liyane miturut syarat pelanggan.
    Lumahing: Mat.

  • PVC Rigid Sheet(glossy surface)

    Lembar Kaku PVC (permukaan mengkilap)

    Kisaran kekandelan: 1mm ~ 30mm
    Jembar: 1mm ~ 3mm: 1000mm ~ 1300mm
    4mm ~ 20mm: 1000mm ~ 1500mm
    25mm ~ 30mm: 1000mm ~ 1300mm
    35mm ~ 50mm: 1000mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm
    Warna Standar: abu-abu peteng (RAL7011), abu-abu enom, ireng, putih, biru, ijo, abang lan warna liyane miturut syarat pelanggan ..

  • PVC Rigid Sheet(embossed surface)

    Lembar kaku PVC (permukaan embossed)

    Kisaran kekandelan: 3mm ~ 15mm
    Jembar: 1mm ~ 3mm: 1000mm ~ 1300mm
    4mm ~ 15mm: 1000mm ~ 1500mm
    Dawane: Dawane dawa.
    Warna Standar: abu-abu peteng (RAL7011), abu-abu enom, ireng, putih, biru, ijo, abang lan warna liyane miturut syarat pelanggan.
    Lumahing: timbul.