Pipa pasokan banyu PVC-M

  • PVC-M water supply pipe

    Pipa pasokan banyu PVC-M

    Pipa pasokan banyu PVC-M berdampak tinggi digawe saka partikel anorganik sing kaku sing bisa ngencengi pipa, metode iki bisa njaga karakteristik kuat saka bahan PVC, sekaligus nduweni ketahanan sing kuat lan kemampuan tahan tekanan tinggi, lan nambah skalabilitas materi lan properti anti-retak uga.

    Standar: CJ / T272—2008
    Spesifikasi: Ф20mm — Ф800mm

  • UPVC water supply pipe

    Pipa pasokan banyu UPVC

    Pipa PVC-U nggunakake resin PVC minangka bahan utama, wis rampung nyetak kanthi nambah bahan aditif, campuran, ekstrusi, ukuran, pendinginan, pemotongan lan belling lan teknologi pamroses liyane, wektu kerja bisa nganti 50 taun.

    Standar: GB / T10002.1—2006
    Spesifikasi: Ф20mm — Ф800mm