Perlengkapan pipa pvc

  • PVC pipe fitting

    Pipa pipa PVC

    Produksi macem-macem fittings pipa PVC, digunakake kanggo sambungan pipa PVC.
    Werna: abu-abu
    Ukuran: Φ20mm ~ Φ710mm

  • PVC-O pipe

    Pipa PVC-O

    PVC-O, jeneng Cina PVC berorientasi biseksial, minangka evolusi paling anyar saka bentuk pipa PVC. Iki digawe saka pipa kanthi teknologi pamrosesan orientasi khusus. Pipa PVC-U sing diproduksi kanthi metode ekstrusi yaiku peregangan aksial lan radial, saengga molekul rantai panjang PVC ing pipa disusun kanthi urutan bikia, lan jinis pipa PVC anyar kanthi kekuatan dhuwur, kateguhan sing dhuwur, resistensi pengaruhe dhuwur lan lemes resistensi dipikolehi.