Rod PVC

  • PVC square rod

    Rod kothak PVC

    Ukuran: 10mmx10mm
    Lumahing: Gamelan.
    Warna Standar: Kelabu abu-abu (RAL7011), ireng, putih lan warna liyane miturut syarat pelanggan.
    Dawane: Dawane dawa.
    Gravitasi spesifik: 1,45-1.5g / cm3

  • PVC round rod

    Rod babak PVC

    Ukuran mm: 10, 13, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 110, 120, 130, 140 , 150, 160, 180, 200
    Ukuran inci: 0,375 ", 0,5", 0,625 ", 0,75", 1 ", 1,25", 1,375 ", 1,625", 1,75 ", 2", 2,25 ", 2,5", 2,75 ", 3", 3,25 ", 3.5" , 3,75 ", 4", 5 ", 5.125", 5.5 ", 6", 6.5 ", 7", 8 ".
    Lumahing: Gamelan.
    Werna Standar: Grey peteng (RAL7011), ireng, putih, abang lan warna liyane miturut syarat pelanggan.
    Length: Bisa disesuaikan miturut syarat.