Pipa listrik UPVC

  • UPVC electrical pipe

    Pipa listrik UPVC

    Kinerja sunflower non-plasticizing kinerja kaku kaku tahan terisolasi pipa listrik PVC-U lan aksesoris, sesuai karo standar perusahaan lan desain lan produksi standar JG / T3050-1998, pipa listrik PVC duweni sifat sing apik banget kayata resistensi tekanan sing kuat, tahan korosi, resistensi serangga, tahan api, lsp. Ing konstruksi, uga duwe sifat apik kayata resistensi tekanan sing kuat, resistensi korosi, moth-proof, retame api, insulasi, lsp.

    Standar: QB / T2479—2005
    Spesifikasi: Ф16mm — Ф50mm