Pipa UPVC

  • UPVC chemical pipe

    Pipa kimia UPVC

    Resin pvc minangka bahan utama pipa kimia pv-u, pipa rampung nyetak kanthi nambah bahan aditif, proses pencampuran, ekstrusi, ukuran, pendinginan, pemotongan, belling lan teknologi pemrosesan liyane. Macem-macem cairan kimia bisa ditransfer ing jenis pipa ing ngisor 45 ℃, lan bisa digunakake kanggo transmisi banyu sing ora ngombe kanthi tekanan sing padha.

    Standar: GB / T4219—1996
    Spesifikasi: Ф20mm — Ф710mm

  • PVC Transparent pipe

    Pipa Transparan PVC

    Werna: Cetha, transparan.
    Bahan: Ekstrusi bahan kaku
    Spesifikasi produk: Φ25mm ~ Φ110mm
    Ukuran: Kita nggawe profil miturut sarat nggambar gambar pelanggan.

  • PVC-M water supply pipe

    Pipa pasokan banyu PVC-M

    Pipa pasokan banyu PVC-M berdampak tinggi digawe saka partikel anorganik sing kaku sing bisa ngencengi pipa, metode iki bisa njaga karakteristik kuat saka bahan PVC, sekaligus nduweni ketahanan sing kuat lan kemampuan tahan tekanan tinggi, lan nambah skalabilitas materi lan properti anti-retak uga.

    Standar: CJ / T272—2008
    Spesifikasi: Ф20mm — Ф800mm

  • UPVC electrical pipe

    Pipa listrik UPVC

    Kinerja sunflower non-plasticizing kinerja kaku kaku tahan terisolasi pipa listrik PVC-U lan aksesoris, sesuai karo standar perusahaan lan desain lan produksi standar JG / T3050-1998, pipa listrik PVC duweni sifat sing apik banget kayata resistensi tekanan sing kuat, tahan korosi, resistensi serangga, tahan api, lsp. Ing konstruksi, uga duwe sifat apik kayata resistensi tekanan sing kuat, resistensi korosi, moth-proof, retame api, insulasi, lsp.

    Standar: QB / T2479—2005
    Spesifikasi: Ф16mm — Ф50mm

  • UPVC drainage and irrigation pipe

    Pipa got lan saluran irigasi UPVC

    Pipa Irigasi PVC-U nggunakake resin PVC minangka bahan utama, rampung nyetak kanthi nambah bahan aditif, campuran proses lan teknologi pangolahan ekstrusi.
    Sejatine kasebut minangka bahan pipa plastik, komponen utama yaiku resin PVC. Yen dibandhingake karo pipa got liyane, kinerja PVC wis siyap, lan sawetara kaluwihan liyane ditambahake.

    Standar: GB / T13664—2006
    Spesifikasi: Ф75mm — Ф315mm

  • UPVC water supply pipe

    Pipa pasokan banyu UPVC

    Pipa PVC-U nggunakake resin PVC minangka bahan utama, wis rampung nyetak kanthi nambah bahan aditif, campuran, ekstrusi, ukuran, pendinginan, pemotongan lan belling lan teknologi pamroses liyane, wektu kerja bisa nganti 50 taun.

    Standar: GB / T10002.1—2006
    Spesifikasi: Ф20mm — Ф800mm